27 november 2009

Friday Favs Top 3.

Top 3 låtar som rullar i min mp3spelartelefon.

3. Mef & Rae


2. Jean Plum


1. Janko Nilovic & Dave Sucky

Friday Favs Top 3 - Diamonds from Sierra Leone

Det blir aldrig tråkigt! Rapstars/Trapstars och deras halsband är ett av hip hopens roligaste inslag. Fredagens Top 3 går i helt i glittrets färg.

1. Odiskutabel - Skool Boy's Frosted Flakes Chain.


2. T-Pain med sin Big Ass Chain


3. Young Joc - Hustle Chain


Bubblare 1. Young Berg - Transformers Autobots Chain


Bubblare 2. Paul Walls mugg med blåa diamanter i. Man ser det inte på bilden, men det är en glasskiva som stänger inne stenarna i muggen. Tack för det TV-Johnny!

26 november 2009

Nike Air Zoom Toki QS Släpps fredag 27/11

Dubbelt upp med quickstrikes! Ny färg på Nike Air Zoom Toki. Den här gången i härligt smörigt premium skinn. Släpps kl 12.00 i butiken och lite senare på webben.

DQM x Nike Air Max 90 Current Huarache QS "Bacon" Släpps imorgon 27/11

Så var dom äntligen här. Efterlängtade som få sneakers i år. DQM x Nike. Upper i premium material som läder, mesh och neoprene. Flywire på hälen. Freesula och den numera klassiska Baconfärsättningen. Släpps fredag 27/11 kl 12.00 i butiken på Shelta, på webben något senare. Sov inte!

Dagens Anthem.

Tro de eller ej men solen skiner över Blöteborg! Dagens ljudspår kan inte bli annat än...

25 november 2009

Chico Brenes.

LRG och DVS har kokat ihop ett smarrig klipp med Nicaraguas smoothaste plankstekare Chico Brenes.
Rulla bandet...

Då är det löning igen.

Baaaaaaaaaaaaaalin

Dagens Anthem.

24 november 2009

Höst-rean slutar att gälla söndag 29 november!

Nu på söndag den 29 november stänger vi portarna för vår höstrea, så passa på att fynda bland de nästan 300 styles som efter en uppdatering av höst-rean nu finns tillgängliga...

Avslutningsfest Publik

Skruvskurkarna, Donny Daijl och Robert Earl gör sin grej för att fira av världens bästa hak. Cafe Publik slår igen sina portar och bjuder därför in gatukungarna för ett sista eminent besök. Nu på Torsdag 26/11 kl 19-01.

Super-Advent @ Supermarket 26/11


Synkat med Shelta Sneakers VIP-kväll kör Supermarket en tjuvstart på advent. 25% på allt i butiken nu på torsdag 26:e november mellan 17.00 - 19.00. Kom in, det bjuds tilltugg i form av julmust och pepparkakor. Efter detta bär det av till allas vårat Café Publik för efterfest med Shelta Boys bakom skivspelarna. Off the hook är förnamnet! Välkomna!

23 november 2009

VIP-kväll på Shelta Sneakers

Var: Shelta Sneakers Södra Larmgatan 18
När: Torsdag 26 november kl. 17.00-19.00
Deal: 25% på första produkten, 50% på andra produkten på ALLT i butiken.
Efterfest: Café Publik

Som en liten för tidig julklapp vill vi nu bjuda in Er till en
speciell VIP-kväll på Shelta Sneakers.
Vi kommer nu på torsdag den 26/11 mellan klockan 17.00-19.00 ha grymma
deals på hela vårt sortiment, 25% rabatt på en produkt och 50% rabatt
på produkt nummer två (den billigare). När man shoppat till man
droppat finns det flytande dryck
i form av julmust att släcka törsten
med, en och annan pepparkaka att tugga på, samt riktigt trevligt
sällskap att hänga med!
Kvällen tar inte riktigt slut här om man inte vill, för som gräddet på
moset på denna afton vill vi dessutom bjuda in er till Café Publik där
våra egna Shelta Boys står bakom skivorna från klockan 19.00 till sista dansen.


Välkommen!

Is the Circus in town?

Gjorde ett inlägg med festliga "över plankan" skott för ett tag sen och här kommer ett till från nattens korgbollande.

21 november 2009

Längtan.

Jag längtar redan efter nästa firmafest.



Lil Hampa Main önskar en trevlig lördagkväll!

20 november 2009

Friday Favs Top 2?

Fortfarande fredag och jag har idag inga treor utan bara två, men två gubbfina nummer att dela ut! Vet inte exakt när var och hur, men vill ta fram tomteblossdrinkarna, rikta strålkastarna och utdela varma applåder till dessa damer som tydligt vill framföra sina åsikter och visa sig som starka och självständiga donnor, två låtar som gick ganska hett i min dåvarande CD-spelare och som idag ger mig en go känsla av nostalgi. Ladies please!








Känner ni det?

Tre Härliga Bitar vi lyssnat på idag

En av alla kioskvältare på Paul Wall & Chamillionaire Houston Klassiker Get ya mind correct. Klassiker


Inte en dag utan husguden Lil' Keke da Don aka Lil' Kiki Danielsson


Joseph Wayne McVey eller Z-ro när han bedriver pratsång. Festlig herre från Mo-City (Missouri City) South Side, Houston Tx

Fredagsfavoriten - Göteborgska rapklassiker

Oj. Nog många som skulle vilja tycka till om mina tre val här, men va fan, det här är mitt bloginlägg och då är det jag som bestämmer, hehe... (ni är mer än välkomna att nämna era egna Gbg-rap-favoriter i kommentarerna...). Dagens fredagsfavorit är tillägnad mitt kära Göteborg och åren kring millennieskiftet. Först ut är så klart herr PST/Q som under sina heydays sa mer än alla andra och sa det bättre än alla andra. Eller som Shelta-Kalle sa en gång: "Hade folk bara fattat i utlandet vad han sa så hade han ju fan varit världens bästa rappare!". Tvåa ut är Mics Of Fury som jag faktiskt sponsrade med mitt första märke Emcee Clothing någon gång i slutet av 90-talet. Kommer ihåg att jag kände "Foreign/Domestic" som fan och inkluderade den på ett av mina gamla mixtape här... Sist men inte minst ut är ännu en MBMA-stolthet i form av Leo. "Vanvård" är enligt mig ett Göteborgskt tidsdokument DinMamma.com-style med sitt unika MBMA-flow, galna texter, och med Kristus mördande på produktionen. Vill dock påpeka att jag gärna skulle vilja ha med Da Brigade i detta inlägg, men jag hittade ingen länk till deras alster därför fick det vara...

Gött så änna. Hallå så. De vet du.





Friday Favs Top 3

Fredags favvon änna. Top 3 fula mixtapeomslag tagna från min favorit screw blog.

#3
Man kan aldrig gå fel med en pixlig bild på fräna bilar, rump-bruttor och rörig text. Klassiskt skit på en respektabel 3:de plats helt enkelt.



#2
Hur tänkte ni här? Flådig bil, gamar, pyramider, skyltar och störtad rymdfarkost allt klätt i en härlig codeine-lila nyans i öknen.



#1
Solklar etta! Dj Keebler "G"... Känslig i violett.


Bonus.
Ey yo! Ja vill att mitt mixtape ska se ut som en Spice Girls platta!

19 november 2009

Undefeated iPhone case snart på Shelta...

Dessa badboys från Undefeated dyker upp hos oss när som helst. Stay tuned...





Bilder från The Reed Space

18 november 2009

L-R-G Just in

LRG har landat med lite nya pieces på Shelta. Tees, crews och en denimjacka. Online och i butik nu.



Nike Match Classic x Hiroshi Fujiwara Quickstrike - Release nu på fredag!

En liten påminnelse om Quickstrikesläppet från Nike. Match Classic designad av Hiroshi Fujiwara från Fragment. Släpps på Shelta nu på fredag. Läs mer om släppet här.

17 november 2009

New Balance x Overkill - Berlin Wall Package Release 5:e December

I år är det 20 år sedan Berlinmuren föll. En symbol för det kalla kriget som delade Berlin och höll familjer, vänner, grannar och bekanta splittrade i nästan 30 år. Den 9:e november, 1989 revs muren och detta uppmärksammar New Balance genom att tillsammans med en av tysklands främsta sneakerbutiker, Overkill släppa tre limiterade versioner av modellen New Balance 577. Packet kommer bestå av en röd, en blå och en svart färgsättning som i sig representerar SBZ - Soviet Occupied Zone (röd), Western Allies (blå) och Järnridån (svart). Varje sko kommer dessutom ha en innersula printad med bilder rörande tiden för muren. Och som extra treat har Robert och Thomas på Overkill preparerat lådorna med hemliga gåvor som inte ens vi vet vad det är. Detta är ett väldigt limiterat släpp och är redan hypat på sneakerbloggarna runt om i världen, så sov inte på detta! Release på Shelta den 5:e december. Line up!



Jordan XII "Flu Game" Online

Jag skulle kunna skriva en D-uppsats om hur coolt jag tycker det är med idrottsliga prestationer utöver det vanliga. Blod, svett och tårar - det är så hjältar föds. Om ni missat vad Michael Jordan gjorde i den 5:e matchen i NBA-finalen mellan Utah Jazz och Chicago Bulls, 1997, så får ni en liten uppdatering här. Anyways, Brand Jordan firar detta med att retrosläppa Jordan XII, nu i butik och online.


Jordan 1 Phat GS - Nu online

Redan bloggade om här. Och i butik sen ett tag. Nu är dessa färgsprakande Jordan 1:or Phat GS tillgängliga online också!


Vans Vault Switchback CA - Ny färg, nytt material

Vans Vault Switchback CA som vi skrev om här för ett tag sen har kommit in i en ny färg och nya material. Denna gången är uppern i grov, vaxad canvas och outern en klassisk rågummisula. Online och i butik nu.


16 november 2009

BMX Hellriders?

15 november 2009

Söndagssång!

Dagen till ära bjuds det på en ganska soft men svängig sång som är alldeles behaglig för mina öron idag. Så lyssna, njut och ta vara på söndagens lugn...


14 november 2009

Proffsligan bjuder upp till dans

Förstaplatsen är sjukt Clean

Diamond Supply Co. Just In

Diamond Supply Co. landade just på Shelta. Bra sweaters som Un-Polo och I Shine. Tees x Diamond Supply Co. x The Hundreds. Många av stylesen går i Tiffany-färgskalan. Online och i butik nu.




13 november 2009

Friday Favs Top 3 - Rappare jag vanligen inte gillar

Som det låter. And action! (O.D.B. R.I.P)

Gangstarr ft. Big Shug & Freddie The Fox - The Militia


Jim Jones ft. Trey Songz - Summer wit Miami


The Game - Dreams

Friday Favs Top 3

Så här på Russel Jones dödsdag (November 15, 1968 – November 13, 2004). Kan Fredagens favs inte bli annat än mina Top 3 Roll Fizzlebeef låtar. RIP ODB

#3

#2


#1

Fredagsmyyys!

Många av er där ute ska säkert hem idag efter jobbet och korka upp vinet, krypa upp i soffan och fira in helgen. Nu börjar det även bli mörkt och burrigt på riktigt och skulle idag därför vilja tipsa om mina Topp 3 favoriter myströjor...


Klassisk luvtröja utan dragkedja att gömma sig i. Finns i tre olika färger, men jag tycker att den gråmelerade har störst mysfaktor!


Riktigt mjukt och gott material. Ett extra plus för att den har en hög hals som man kan värma sig i. Personligen måste jag ju erkänna att färgkombon inte är min favorit, men smaken är som baken och i soffan är allt tillåtet!


Klockren myströja! Jag är en sucker för fleece och tycker det är den perfekta myströjan att vira in sig i, fleece kanske inte är det snyggaste materialet, men damn va myyys!



Friday favs - top 3 Diamond D produktioner...

Denna fredagsfavorit är en homage till en av mina favoritproducenter Joseph Kirkland mer känd som Diamond D... Låter produktionerna tala för sig själv...





Shelta första plats på DN Livsstil idag!

Dagens Nyheter känner Shelta-vibben. Även vårt kära Supermarket made it... Läs artikeln här.

12 november 2009

L-R-G - Monkeys and Marble

Det ramlade precis in ett lass LRG i huset här på Andra Långgatan. För att väntan inte skall bli för lång medans vi packar upp, plåtar, mäter & väger de nya LRG smarret bjussar vi på ett klipp när LRG Skateboarding besöker Thailand och Kina.
Rulla bandet...

HÖSTREA nu live!

It´s on! Upp till 50% på över 350 produkter. Obs! Rean gäller endast på webben, vill ni hämta ut er order i butiken så är det bara att välja "hämta i butik" i kassan...

11 november 2009

Jerebko Med Söndagens Bästa Spel

Jonas Jerebko Sverigen hopp i NBA tar hem förstaplatsen.

BURGLAR.CO.,LTD F/W '09 Collection - FREEDOM @ Supermarket

Svenska Burglar.Co.,Ltd har droppat sin höst/vinterkollektion, kallad FREEDOMSupermarket. Japantillverkade sweaters och undertröjor med inspiration från den amerikanska flottan och worker wear. Suverän jersey och pieces färgade med indigo. Allt online och i butik på Supermarket.