29 maj 2009

Lebron AF1 Premiums...

Style is all that and a big bag of chips with the dip! AF-ettor á la Lebron James nyss inkomna...



Nike Air Max 90 Current Flywire

Världens lättaste Air Max nu på Shelta! Flywire är inspirerad av tekniken som används vid brobyggen och hela skon är upphängd på supertunna fibertrådar som är synligt limmade på utsidan av skon som i övrigt är helt i finpipig mesh. Flywire-tekniken gör att skon följer foten och ger ett extraordinärt stöd. Trots de praktiska detaljerna är detta en stylish hi-tech-sko med Nike Free-sula och klassiska Air Max 90-detaljer subtilt markerade i svart-på-svart. We like!



"1674 anmälda deltagare" till Andra Långdagen lördag 30 maj!

Antalet anmälda deltagare talar för sig själv. Det här kommer bli årets fest, tveklöst!

Det här händer under vår fana på Andra Långdagen:

Supermarket Alleycat med start kl. 14.00 på Supermarket
Mer info och länk till event hittar du här...

L-R-G Sample BLOWOUT Sale @ Shelta Showroom 12.00-18.00
Mer info här och länkt till eventet på Fejan här...

2 x London DJ´s at Shelta hela dagen och kvällen...

Nykittad butik!
Välkommen att titta förbi vårt nykittade Shelta. Nymålade fönsterramar, nykittad skylt. stipade fönster, nya produkter... Jaja, fint ska det vara!

För att kolla in vad mer som händer under Andra Långdagen så klickar ni bäst här. Man, kolla in antalet anmälda deltagare...


Bild från Andra Långdagen förra året...

27 maj 2009

Chrome Bags for the people

Ny ladding från den tyngsta leverantören av messenger bags, Chrome. Supermarket stoltserar som enda återförsäljare i Sverige nu med massor av modeller en del nya och vissa limiterade färger. Finns i butiken och på webben nu.













26 maj 2009

Kicks till din önskelista...

Heads up! Dessa godbitar dyker upp på Shelta i vår/sommar. Bilder från lite bloggar här och där...


Air Jordan 3 White/True Blue
Borde dyka upp nån gång i mitten av juni...


Nike RT1 High
Dyker upp nån gång i mitten av juni. Jim Jones version på Yeezy?




Air Max 1 Premium
Safari Pack, två färger...

L-R-G Sample BLOWOUT Sale @ Shelta Showroom 30 maj!



Dags att bli av med allt, så vi sänker priserna ännu mer! Över 1000 (!) plagg att välja medan från 3 hela kollektioner (Summer, Fall och Holiday 2009) som inte nått marknaden än!

L-R-G Sample BLOWOUT Sale
Lördag 30 maj
12.00-17-00
Shelta Showroom Andra Långgatan 21

Supermarket Alleycat nu på lördag 30 maj i samarbete med Our Legacy och Chrome Bags...



Den 30:e maj sker ju som ni alla vet galenskapet kallat Andra Långdagen. Förra året hängde närmare 3000 pers på gatan, det grillades, dracks en och annan öl, spelades musik och dansades. I år sker samma sak, men nu det skall dessutom cyklas!

Supermarket tillsammans med Our Legacy och Chrome Bags kör en kortare alleycat med start och målgång på Supermarket på Andra Långgatan 18. Startskottet går kl 14:00, och anmälan sker på info@super-market.se. Anmälningsavgiften är på 50 kr och betalas i butiken innan start. Fina priser från Chrome Bags och Our Legacy till de tre första i mål. Det cyklas runt till stans olika supermarkets och vi startar och går i mål vi den finaste av de fina! Vi bjuder naturligtvis alla deltagare på en målgångs-öl.

Länk till eventet på Facebook

Mer info på Supermarket´s blog

Alltså...

Supermarket Alleycat
Lördag 30:e maj
Start kl. 14.00 @ Supermarket

Obs! Maila din anmälan till info@super-market.se a.s.a.p.

25 maj 2009

Andra Långdagen lördag 30 maj @ Andra Långgatan...



För tredje året i rad är det nu dags igen att dedikera en dag till vårt kära Andra Långgatan. Nu på lördag den 30 maj från klockan 12.00 hälsar vi alla glada människor välkomna till Andra Långdagen! Loppmarknader på innergårdar, musik, cykellopp (alleycat), performances, DJ-spelningar i butiker, livemålningar, rundpingis, grill, utställningar, freak shows och liknande kommer även detta år göra Andra Långdagen till en i Sverige unik gatufest. På kvällen efter klockan 22.00 fortsätter festen på Andra Långgatans (som är Göteborgs näst bartätaste gata efter Avenyn) olika restauranger och barer.

Mer info och länk till eventet på Facebook...

22 maj 2009

Madison Skateboards is here!

Bakom svenska Madison Skateboards ligger Swedun Distribution som bl.a. distar Alphanumeric, In4mation, King Stampede och Diamond i Sverige. Shelta´s Henrik "Bling" Svan ligger på Madison´s team och idag dök signaturmodellen upp!





Henrik "Bling" Svan at Esperanto Plaza (R.I.P) from swedun on Vimeo.

20 maj 2009

Premiär för Lagom på Supermarket

Stockholmsbaserade märket Lagom gör entré på Supermarket. Lagom gör kläder med betoning på välskräddat streetwear. Deras sommarkollektion är en hyllning till sommaren och heter helt enkelt Summer Summer '09. Tre pieces landade på Supermarket. Victor - en skjorta med luva och dold knäppning. Michael - välsydda shorts med slag och pressveck. Emanuel - klassisk cykelkeps. För alla rapheads info så har New Era gjort en cykelkeps också BALLIN! Lagom finns nu i butik och på webben.







Öppettider i butiken Kristi Himmelsfärd...

Under Kristi Himmelsfärd håller vi öppet som vanligt i butiken på Andra Långgatan 21. Välkommen förbi och kolla in vår nya belysning och våra stripes på fönsterrutorna..

19 maj 2009

Air Jordan 5 Retro "Raging Bull" @ Shelta

Två dagar försenad har den nu dykkt upp på Shelta. Jordan-femman i 3M Reflective-material från Raging Bull-packet. Bilderna är tagna med blixt och det reflekterande materialet gör att bilderna därför blivit grå, men de är i stort sett svarta i verkligheten... Till skillnad från i USA där både denna svarta samt den röda varianten släpps samtidigt, så har detta pack i två olika leveransdatum här i Europa. Den röda varianten kommer inte förrän om en månad. Dessa finns i butik nu, och dyker upp på nätet när Jonas är klar med att sätta upp våra nya Shelta-dekaler i skyltfönstret... 1299 kr och de är dina...




15 maj 2009